Pas op het moment dat je dan een keer iets proeft wat veel beter smaakt, een andere structuur heeft en iets opgraaft diep uit je herinnering, begrijp je dat het beter en gezonder kan.
De unieke smaak is een gevolg van de kwaliteit van de melk, de juiste balans bij het gebruik van de rijpingsculturen en het rijpingsproces.
Het is een zoektocht geworden naar goed en natuurlijk eten, waarbij zich af en toe een verborgen schat openbaart en dat voor een eerlijke prijs.
Betaalmogelijkheden
Accepteert contant
Accepteert pin
Geiten- en koemelk kaas
Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om je ervaring te kunnen delen.
InloggenNu gesloten
Maandag | Gesloten |
---|---|
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | Gesloten |
Zaterdag | Gesloten |
Zondag | Gesloten |
Laat een bericht achter
Misschien vind je dit ook leuk